Visby Sommarhockey

På Visby Sommarhockey arbetar vi med alla de färdigheter vi tror kan vara till din hjälp för att du skall utvecklas som hockeyspelare, oavsett vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. Våra träningsmetoder och övningsval är noga genomtänkta, utvalda och kommer vara så matchlika situationer som möjligt.

Övningarna kommer givetvis vara anpassade för att tillfredsställa alla typer av spelare. Svenska Hockeyskolan kommer också lära ut ett säkert närkampsspel genom de viktigaste delarna i sin unika Body Checking Clinic.

Alla våra tränare på SHS Junior Elite Campen har erfarenhet av att utbilda juniorspelare på den internationella absoluta toppnivån.

Ett samarbete mellan Visby Roma Hockey och Svenska Hockeyskolan.

visby_sommarhockey17

Vecka 30

Välkomstbrev Visby Sommarhockey 2017
Grupp 1_V30 Grupp 2_V30
Schema V30 2017_2

Vecka 31

31 juli – 4 augusti

V31 Grupp 1 V31 Grupp 2
SHS Visby Schedule. 5

00-02 (undantag kan göras)

31 juli – 4 augusti
00-02 (undantag kan göras)

V31 Grupp E
SHS Visby Schedule. 5

Vecka 30 och 31

3995 kr – I priset ingår alla kostnader för utbildning, frukost, lunch och mellanmål. Dagläger med 3 ispass per dag.

Vi vänder oss i huvudsak till födda 2002-2007. (undantag kan göras)

• Klubbteknik med Better Hockeys Sweden produkter

28-30 juli 1995 kr (8 ispass) och 31juli – 4 augusti 3995 kr. I priset ingår alla kostnader för utbildning, frukost, lunch och mellanmål.

SHS Junior Elite Camp riktar sig i huvudsak till spelare födda 2000-2002 (undantag kan göras) som vill lite mer. Under SHS Junior Elite Camp kommer vi jobba intensivt med de färdigheter som krävs för att utvecklas till en riktigt välutbildad och framgångsrik ishockeyspelare.

De områden vi kommer lägga särskild tonvikt på isträningarna är avancerad skridskoteknik, passningsteknik och mottagningar i hög fart, målskytte, Body Checking, Net Drive, spelvändningar och matchsituationer.

Vi kommer filma träningarna och ha videoanalys på våra teoripass i syfte att medvetandegöra för spelarna hur de kan förbättra sina färdigheter. Utanför isen kommer vi ha hockeyinriktad fysträning av välutbildade instruktörer samt off- ice klubbteknikträning med produkter från Better Hockey.

Boende och resa
Vi kommer att presentera paket för boende och resor till Visby.

Information om Sommarhockeyns program, schemaläggning, gruppindelningar, tränare, instruktörer och inte minst campens menyer kommer under våren 2017.

Svenska Ishockeyförbundet auktoriserar enbart föreningar och inte företag. Detta innebär att spelare inte är försäkrad via Svenska Ishockeyförbundet under lägret. Svenska Hockeyskolan försäkrar sina elever genom Folksam Idrott.

Ola Andersson och Mike Beharrell Läs mer om oss här.

Målvakterna har fyra ispass/dag varav ett specifikt ispass med välutbildad målvaktstränare. De tre övriga ispassen  har målvakterna med sin ordinarie grupp där det ges tillfälle att träna och vidareutveckla dom tekniker dom har tränat på och lärt sig på sitt specifika målvaktspass. Utöver ispassen kommer målvakterna att ha specifik målvaktsfys och teori där videoanalyser kommer vara ett inslag i utbildningen.

Off ice träning på Svenska hockeyskolan innebär att man jobbar med klubbteknik och andra finurligheter samt fysträning och teori. På vår träning off-ice använder vi produkter från Better Hockey Sweden, Europas ledande företag inom off-ice. Fler än 40 svenska proffs i NHL tränar med produkter från Better Hockey Sweden.  Vi lovar att du aldrig tidigare haft en roligare och mer effektiv träning off-ice.

Svenska Hockeyskolan använder sig av unika matchtröjor som träningströjor på sina läger. Dessa tröjor lånar man, men man kan även beställa sin egen att ha på lägret och sedan ta med sig hem som minne. Priset är 399 kr och då får man tröjan med sitt eget namn och nummer på ryggen. Beställning gör man senast den 31 maj.

favicon-300x295

Visby Sommarhockey