STOCKHOLM HOCKEY WEEK

Sommarhockey i Stockholm, Farsta – när den är som bäst, hetast och säkrast.

Vecka 31 och Elithelg
Sommarhockey i Farsta vecka 31, 29/7- 2/8
Elithelg, vecka 31 2/8- 4/8

Vecka 32 och Elitvecka
Sommarhockey i Farsta vecka 32 5/8-9/8
Elitvecka, vecka 32 5/8- 9/8

På Sommarhockey i Stockholm, Stockholm Hockey Week, arbetar vi med alla de färdigheter vi tror kan vara till din hjälp för att du skall utvecklas som hockeyspelare, oavsett vilken ålder eller nivå du befinner dig på i dagsläget. Våra träningsmetoder och övningsval är noga genomtänkta, utvalda och kommer vara så matchlika situationer som möjligt. Övningarna kommer givetvis vara anpassade för att tillfredsställa alla typer av spelare.

Kommande säsong kommer spelare födda 2008 börja med tacklingar. Det är därför särskilt viktigt att spelarna redan från början lär sig ett  säkert och effektivt närkampsspel där våld mot huvudet undviks. Nästa säsong kommer det garanterat också vara en hel del spelare födda 2009 som kommer delta i matcher där det förekommer tacklingar och därför anser vi att Sommarhockey i Stockholm, Stockholm Hockey Week, är särskilt lämpad för alla spelare födda 2003-2011.

För de allra yngsta, kommer vi ha en hockeyskola där vi jobbar noggrant med grunderna i skridskoåkning, passningar, skott, klubbteknik och spelförståelse. Denna grupp kommer också få en introduktion i att spela hockey då det förekommer kroppskontakt. Detta görs genom Body Contact Basic.

Sommarhockey i Stockholm, Stockholm Hockey Week, är belägen i Farsta Ishall.

Vecka 31
Inskrivning sker måndag den 29 juli kl 08.00 – 09.00 avslutning fredag den 2 augusti ca 16.00

Elithelg
Inskrivning sker fredag den 2 augusti kl 08.00 – 09.00 avslutning söndag den 4 augusti ca 16.00

Vecka 32 samt Elitvecka
Inskrivning sker måndag den 5 augusti kl 08.00 – 09.00 avslutning fredag den 9 augusti ca 16.00

Ola Andersson – 0728395316

info@svenskahockeyskolan.se

_MG_8878-Redigera

Här ser du de områden vi kommer att jobba under Stockholm Hockey Week:

• Att bli domare
  • Balans/Koordination

SHS_160226_3

Ola Andersson, Jeff Compton, Andrey Levitin och Steve Baek – Läs mer om oss här.

Antal utespelare / målvakter 24+3

Off ice träning på Svenska hockeyskolan innebär att man jobbar med klubbteknik och andra finurligheter samt fysträning och teori.  På vår träning off-ice använder vi produkter från Better Hockey Sweden, Europas ledande företag inom off-ice. Fler än 40 svenska proffs i NHL tränar med produkter från Better Hockey Sweden.

Dagläger: 3995 SEK

I priset ingår

• 13 timmar isträning
  • 2 matcher
  • Off-ice träning
  • Åldersanpassad hockeyfys
  • Teoripass
  • Videoanalys
  • Lunch, middag och två mellanmål.
  • Försäkring via Folksam

Förutom att varje spelare har c:a 2,5 tim isträning per dag har de även två matcher under veckan. Dessa matcher kommer videofilmas och analyseras vid teoripass.

På varje ispass kommer det vara maximalt 24 utespelare och 3 målvakter. De målvakter som inte är på isen har eget speciellt målvaktsprogram. Målvakterna har följaktligen ett ispass tillsammans med ”sin” grupp och två specifika ispass med särskild målvaktsinstruktör.

Nedan kan du också se några av de andra aktiviteter som vi kommer ha vid sidan av ispassen.

• Åldersanpassad hockeyfys som leds av en certifierad fystränare.
  • Off-ice träning med produkter från Better Hockey Sweden.
  • Off-ice träning på utegym.
  • Videoanalys av matcher.
  • Teorilektioner- regelkunskap, utrustning/säkerhet och Fair play & Respekt.
  • Teorilektioner- träningslära och näringslära.
  • Teorilektioner- spelförståelse, målskytte, skridskoteknik, passningsteknik m.m
  • Bad i näraliggande insjö.
  • Golf- vi slår några hinkar på Ågesta golfbanas range.

Information inför hockeyskolan och veckans schema

Mer information om Sommarhockeyns program, schemaläggning, gruppindelningar, tränare, instruktörer kommer vi skicka ut information om från och med i mitten av maj 2018.

trojor

Svenska Hockeyskolan använder sig av unika matchtröjor som träningströjor på sina läger. Dessa tröjor lånar man, men man kan även beställa sin egen att ha på lägret och sedan ta med sig hem som minne. Priset är 399 kr och då får man tröjan med sitt eget namn och nummer på ryggen. Beställning gör man senast den 15 maj.

• Svenska Hockeyskolan ser fram mot att arbeta med varje enskild spelare och ta dem ur sin bekvämlighetszon, tänja på deras gränser och se till att de ges förutsättningar att bli så bra de kan under tiden de utvecklas inom den ädla sporten hockey.

• Svenska Hockeyskolan är särskilt inriktad på att utbilda, utveckla och förädla spelares specifika färdigheter men också att öka förståelsen för själva spelet.

• Svenska Hockeyskolan är övertygade att korrekta instruktioner, rätt teknik och repetitioner ger optimal inlärning.

•Svenska Hockeyskolans innovativa och kreativa inlärningsmetoder samt vårt pedagogiska förhållningssätt är nyckeln till alla spelares utveckling.

• Svenska Hockeyskolans alla instruktörer arbetar med stolthet utifrån spelarens perspektiv.

• Svenska Hockeyskolan vill skapa en unik mix mellan isträningar, off-ice träningar och teori, samtal och social samvaro som skall engagera nöjda och trygga spelare.