Halmstad Sommarhockey 2018

På Sommarhockey arbetar vi med alla de färdigheter vi tror kan vara till din hjälp för att du skall utvecklas som hockeyspelare, oavsett vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. Våra träningsmetoder och övningsval är noga genomtänkta, utvalda och kommer vara så matchlika situationer som möjligt.

Övningarna kommer givetvis vara anpassade för att tillfredsställa alla typer av spelare. Svenska Hockeyskolan kommer också lära ut ett säkert närkampsspel genom de viktigaste delarna sin unika Body Checking Clinic.

Inskrivning och friåkning 16 juli

Inskrivning och friåkning 15 juli

Vecka 28 och 29

3995 kr – I priset ingår alla kostnader för utbildning, frukost, lunch och mellanmål. Dagläger med 3 ispass per dag varav 1 i mindre grupp.

13-15 juli 1995 kr (8 ispass) och 16-20 juli 3995 kr. I priset ingår alla kostnader för utbildning, frukost, lunch och mellanmål.

NYHET 2018 Sommarhockey i Halmstad-Internat med boende på hårt underlag

Det är mycket enkelt att ta sig till Halmstad med tåg från alla större städer i Sverige. En tågbiljett för skolungdom kostar inte mycket och är både ett enkelt och ett miljövänligt sätt att resa.

På ”Sommarhockey i Halmstad 2018” kan vi därför erbjuda möjligheten att vara internatelev. För att underlätta allt ingår både hämtning och lämning på Halmstad central om man så önskar, bara vi vet vilken tid som ni anländer. Man kan ju givetvis också ta bilen till Halmstad för att sedan sonen/dottern blir ”internatelev”.

Boendet kommer vara på ”hårt underlag” i Sannarpsgymnasiet som ligger i direkt anslutning till Halmstad Arena. Det man behöver ha med sig då är egen luftmadrass eller liknande samt sängkläder.

För internateleverna ingår förutom frukost, mellanmål och lunch även middag och kvällsmål.

Vi har ledare på plats nattetid som bor tillsammans med eleverna på Sannarpsgymnasiet.

Under september presenteras priser!

Pris för internatelev:

:

• Klubbteknik i Better Hockeys Sweden uppbyggda Fun Park

Boende och övriga aktiviteter
Destination Halmstad tipsar om boenden och olika aktiviteter som finns i Halmstad med omnejd.

Information om Sommarhockeyns program, schemaläggning, gruppindelningar, tränare, instruktörer och inte minst campens menyer kommer under våren 2018.

Svenska Ishockeyförbundet auktoriserar enbart föreningar och inte företag. Detta innebär att spelare inte är försäkrad via Svenska Ishockeyförbundet under lägret. Deltagare i SHS är försäkrade i Folksam Idrott som är en liknande försäkring som förbundet har. Vid skada skall läkarintyg bifogas till skadeanmälan.

Ola Andersson, Mike Beharrell och Steve BeakLäs mer om oss här.

SHS unika målvaktsavdelning  är vi ensamma om. Målvakterna har tre ispass/dag varav två specifika ispass med målvaktstränare från SHL. Det tredje ispasset  har målvakterna med sin ordinarie grupp där det ges tillfälle att träna och vidareutveckla dom tekniker dom har tränat på och lärt sig på sina specifika målvaktspass. Utöver ispassen kommer målvakterna att ha specifik målvaktsfys och teori där videoanalyser kommer vara ett inslag i utbildningen.

Svenska Hockeyskolan använder sig av unika matchtröjor som träningströjor på sina läger. Dessa tröjor lånar man, men man kan även beställa sin egen att ha på lägret och sedan ta med sig hem som minne. Priset är 399 kr och då får man tröjan med sitt eget namn och nummer på ryggen. Beställning gör man senast den 15 maj.

Off ice träning på Svenska hockeyskolan innebär att man jobbar med klubbteknik och andra finurligheter samt fysträning och teori. På vår träning off-ice använder vi produkter från Better Hockey Sweden, Europas ledande företag inom off-ice. Fler än 40 svenska proffs i NHL tränar med produkter från Better Hockey Sweden. Vi lovar att du aldrig tidigare haft en roligare och mer effektiv träning off-ice.

Bildgodkännande finns på personen till höger (nr3) ej på personen till vänster.

Sommarstaden Halmstad

Sommarstaden Halmstad är mycket mer än bara de närmare fyrtio kilometer strand som stadens kustlinje kantas av, även om glittrande hav och sandstränder antagligen är det som de flesta förknippar en sommar i Halmstad med.

Halmstad valdes till årets sommarstad 2014 och det kan vi gott förstå. Halmstad är den gemytliga staden, där det är nära till mesta oavsett om du vill bada, shoppa, äta eller uppleva något.

Under de ljusa sommarmånaderna är förutsättningarna att upptäcka staden dessutom som allra bäst och vi garanterar att det finns något att göra för alla, även utanför Sommarhockeyskolan.

Varmt välkommen till sommarstaden Halmstad – låt äventyret börja!

Halmstad Arena

Halmstad Arena är en given mötesplats för idrott och sport. Halmstad Arena är en multiarena som erbjuder en mängd varierande hallar, lokaler och planer för såväl idrott som möten, konferenser, evenemang och mässor. Arenan fungerar som en naturlig samlingsplats där alla ska finna något som passar.

Halmstad Arena är hemmaarena och bas för omkring 30 idrottsföreningar, ca 600 ideella ledare och ca 6 000 aktiva idrottsutövare. Även om arenan också är en evenemangsarena, så är den i vardagen framför allt bas för föreningarna. Flera föreningar har även sina kanslier i arenan.

Halmstad Arena består av:

• Fyra fullstora idrottshallar
  • Fem mindre specialhallar
  • Ishall med två fullstora rinkar och en mindre isbana
  • Äventyrsbad och simhall
  • 13 fotbollsplaner med naturgräs
  • Friidrottsanläggning
  • Åtta konstgräsfotbollsplaner
  • Och sist men inte minst vår nya skatepark

Det finns även ett gym som drivs av Actic.

Längs med hela framsidan på Arenahallen löper en 220 m lång och 8 m bred glaspiazza som binder ihop arenan vilken är perfekt att värma upp i inför sitt träningspass på t.ex. isen.

Halmstad Arenas hemsida och Facebook-sida kan du läsa mer.

arenan2

Detta tycker vi om Halmstad Sommarhockey